Omsorg og avlastning

Vi som bor fast på Lusæter er Erling Lusæter, HIlde Engvik Lusæter og Hugo på 12 år. Vi trives veldig godt på Lusæter. Her er det fritt og godt, og mange muligheter til forskjellige aktiviteter. Det er trivelig å ha dyr og natur rundt seg. I tillegg er det maskiner og utstyr her, et verksted å jobbe i og mange andre muligheter når det gjelder både arbeid og hobby.

Vi tilbyr omsorg og avlastning etter behov, for ulike aldresgrupper.

Vi har solid kompetanse;

Hilde er utdannet vernepleier, lærer og innen natur og kunnskapsturisme. Hilde har arbeidet mye med skole og utdanning, særlig fag- og yrkesopplæring. Nå jobber Hilde 40% i pedagogisk psykologisk tjeneste ved siden av arbeidet på gården.

Erling er utdannet treskjærer, og har en veldig brei kompetanse innen mange arbeidsfelt: Han har arbeidet som formingslærer, i tillegg til gårdsdrifta,  veibygging, mekanisk verksted, oppsett av egen vindmølle på gården og en rekke andre oppgaver. Han har også vært lokalpolitiker i mange år.

I tillegg har vi holdt på med paragliding (begge), tae kwon do (Hilde har svart belte), motorsykkel og mange andre spennende interesser.Vi har  en brei innsikt i mange aktiviteter og gjøremål.  ,

Har du ønsker og behov som vi kan bidra til å løse, er du velkommen til å ta kontakt.

Leave a Reply